Bitcoin Cash långsiktig prisanalys: 3 december

Von | 27. Dezember 2020

Ansvarsfriskrivning: Resultaten i följande artikel är författarens enda åsikter och bör inte betraktas som investeringsråd

Bitcoin Cash, liksom EOS, har haft en elak YTD-prestation år 2020. Faktum är att BCH bara ökade med 33% vid presstiden, medan ADA ökade 10 gånger i förhållande till BCH. Med ett presspris på 294 $ verkade BCH visa ett litet löfte som kunde utnyttjas under de kommande veckorna.

Bitcoin Cash, fortfarande i topp 10-rankningen, klarade sig dock bra i prislistorna. Möjligheten för Bitcoin Cash kan potentiellt driva upp till $ 486, och kanske, $ 500, en nivå som inte sett sedan juni 2019.

3-dagars Bitcoin Cash-diagram

Priset på Bitcoin Cash verkade ha bildat ett bågmönster, ett där priset började med att sjunka, slå en botten och sedan sakta höja högre i diagrammen.

Under hela vägen fanns en båge som stödde priset från att gå lägre. Priset har varit i denna formation i nästan 2 år nu. Eftersom detta är ett långsiktigt mönster, kommer det att finnas variationer som stigningen från januari till februari 2020, följt av en fullständig retracement i mars.

För närvarande, med tanke på den pre-bull-marknad vi befinner oss i, verkar det som om priset kommer att hålla sig över denna båge och trycka högre. Därför skulle längtan vara det bästa sättet att gå med BCH.

Logisk grund

Förutom vad som förklarats ovan såg RSI en studs på 50-nivå, vilket är en bra indikator, särskilt med tanke på att diagrammet var för en högre tidsram. Vidare betonade OBV en stark volym som kom för de sista ljusen, en upptäckt som visade att köpare var starka och att prisökningen inte var falsk.

Det finns alltså en chans att priset kan testa nämnda stöd och kanske till och med väga ned kort. Så, ett öga måste hållas utanför för sådana vickor.

Nivåer att se upp för

Baserat på ovannämnda skäl skulle längtan BCH ge en R på 3,58, vilket är en extremt attraktiv handel med tanke på den i sidled rörliga marknaden.

  • Inträde: $ 289,03
  • Stop-Loss: $ 236,48
  • Take-Profit: $ 477,35
  • Risk-till-belöning: 3.58.